Destiny 2


Úvod do tématu            Základy            Příběh            Zdroje


Na začátku si může hráč vybrat jestli chce být Warlock, Titan, nebo Hunter. Každá třída má své jedinečné schopnosti a brnění, ale jinak jsou poměrně stejné. Každá třída začíná se specifickou podtřídou, která se dá ale později změnit. Ve hře je aktuálně 5 podtříd, které všechny podstatně mění styl hry.

Pohled hráče obsahuje pouze základní věci, vpravo nahoře můžeme vidět radar, který upozorňuje na přítomnost nepřátel. Dole můžeme naopak vidět naše schopnosti. Žlutě je ukázána plně nabitá super schopnost, pod ní můžeme vidět granáty, melee schopnosti a schopnost specifickou pro třidu. Napravo od těchto schopností vidíme zbraně, které má hráč aktuálně vybrané.

V inventáři vidíme všechny naše vybrané zbraně a brnění, taky zde můžete vidět vaše staty, které ovlivňují různé aspekty vaší hry, a váš power level. Zbraně i brnění mají 5 různých rarit: Common, Uncommon, Rare, Legendary a Exotic. Během tutoriálu můžete Common a Uncommon věci, ale jinak je získat nemůžete, a po dosažení určitého power levelu vám přestanou padat i Rare věci. Nejvzácnější jsou ovšem Exotic věci, které mají všechny speciální schopnosti, ale můžete na sobě mít pouze 1 kus Exotického brnění a jednu zbraň zaráz.


Vojta Novák 2023

Oficiální stránky