Gameplay



Úvod Gameplay Bestiář Zdroje

Základní informace:

Hunt: Showdown je střílečka z pohledu první osoby pro více hráčů se dvěma herními režimy. V režimu „Bounty Hunt" hraje hráč jako lovec odměn, který loví jednoho nebo dva ze 4 herních nestvůr, aby získal odměnu. Hráči mohou hrát sami nebo s až dvěma dalšími hráči, aby našli vodítka o pozici nestvůry na třech mapách. Každá mapa funguje jako středně velký otevřený svět naplněný dalšími environmentálními nebezpečími a nepřáteli, jako jsou Grunts, Hives nebo Armoreds. Jak hráč sbírá další stopy, umístění doupěte nestvůry se zužuje. Existují čtyři monstra: Butcher, Spider, Assassin a Scrapbeak.

Hráči mohou k poražení svých nepřátel používat různé zbraně, od brokovnic přes pušky až po kuše, a protože množství munice je v této hře omezené, hráč si musí vážit každé trochy, kterou má. Mají také přístup k široké škále nástrojů, jako jsou pasti, granáty a návnady. Po zabití monstra si hráči vyberou odměnu a musí přežít, dokud se nedostanou do jednoho ze třech extrakčních bodů. Umístění těchto východů jsou náhodně umístěna na mapě. Sbírání odměny dává hráči omezenou možnost vidět přibližnou polohu ostatních hráčů v okolí, ale také odhaluje polohu držitele odměny všem ostatním hráčům na herní mapě. Hráči mohou ukrást odměnu zabitím aktuálního držitele odměny, což je základní strategická součást hry. Každý zápas podporuje až 12 hráčů.

Druhý režim hry, „Quickplay", je režim Battle Royale, který trvá 15 minut. V každém zápase má hráč za úkol najít na mapě zdroj energie a odrazit nepřátelské útoky.


Ukázka ze hry




Oficiální stránky Hunt: Showdown

Richard Hruška 2023