Proč je Microsoft Word lepší než jakýkoli jiný kompilátor

zpět na úvod



Pojďme si to přiznat, lidi. Programování je těžké. Tak proč to ještě ztížit složitými nástroji? Tady jsou jen některé důvody, proč je Microsoft Word nadřazenou volbou:


Microsoft Word
   Logo Microsoft Wordu je nádherné. Lze hodinami pozorovat ho

  1. Microsoft Word je pro začátečníky přátelštější, jelikož každý v životě měl s ním alespoň nějakou zkušenost,kdežto jakýkoli jiný kompilátor zdá se novému programátorovi jako hlavní panel řízení pentagonu

  2. Není nic lepšího než psát kód na virtuálním papíře v Microsoft Wordu, zatímco většina jiných pŕekladačů vypadá jako něco, co by si programátoři měli nechat jen pro sebe, protože vypadá tak hrozně.


  3. Microsoft Word vs. Visual Studio Code
    Je rozdíl , žejo?

  4. S Microsoft Wordem a jeho plnou přízůsobivostí můžete mít dokonalou kontrolu nad tím, jak váš kód vypadá, zatímco kód v jiných kompilátorech vypadá jako by vám chtěl říct, že je načase vzdát se.


  5. Microsoft Word vs. Visual Studio Error
    Teď lidé s poruchami zraku nepotřebují se namáhat

Chápu,že takhle najednou je to složité pro lidsý mozek, proto si zdůrazníme nějaké základní rozdíly mezi Microsoft Wordem a jedním z nejpouživanějśích kompilátorů Visual Studiem v podobě tabulky:

Funkce Microsoft Word Visual Studio
Možnost editace kódu Teoreticky ano Ano
Mnohofukčnost Přítomná Nepřítomná
Přízpůsobivost Vysoká Téměř žádná
Cenová stránka Výhodný -Ledvina



Také pro větší pochopení můžete si prohlédnout následující video (v angličtině):








Alternativně můžete ho shlédnout ZDE


No, teď víte všecho. Tak na co čekáte? Vytvořte si nový wordovský dokument a dopředu, do tmavé děsivé beznadějné světlé budoucnosti!