<--zpět

Papa Emeritus I


Papa I nebo taky Primo byl prvním leadrem skupiny, není moc záběrů z jeho rituálů, jelikož Ghost nebyli moc populární v tu dobu. Byl vybrán jakožto hlavní propagátor první éry "Opus Eponymous" a působil od roku 2010 do roku 2012. Moc o něm nevíme, ale obdaroval nás písní "Ritual", ktará nesmí chybět na žádném Rituálu. Rada nebyla spokojená s Papa I, a tak byl nahrazen.
Primo
Secondo

Papa Emeritus II


Druhý z bratrů Emeritusových je Secondo. Informace o něm jsou omezené, ale rozhodně méně jak u Prima. Byl to muž s děsivou aurou. Plně si užíval darů života a nikdy nenosil svůj ornát. V postavení leadra byl od roku 2012 sž do roku 2015 a vydal album Infestissumam. Za zmínku také stojí písnička "Year Zero", která stejně jako Ritual nesmí na koncertech chybět. Sestra Imperato, jakožto hlavní členka Rady, oznámila, že Papa II nedělá a nahradila ho.

Papa Emeritus III


Miláček fanoušků, playboy a představa každé mladé ženy, to je Terzo. Stal se oblíbeným po provedení "cirisování" jeho fanoušků. "Cirisování" je vytrženo z videoklipu "Cirice", kde Papa spívá členovi publika a chytbe jej za ruku. Myslíte si, že jste dost chytrý na to aby jste skočily na nějakou kultovou věc, dokud toto nezažijete. Je znám díky jeho padání z pódia a celkově je jako chodící pohroma. Stal se Papa během třetí éry "Meliora". Rada měla velké naděje vůči Terzovi, protože se zdálo, že se konečně někam posouvájí a rozšiřují poselství. Nicméně Papa se začal trochu ztrácet a záhájil nové turné jménem "Popestar", které bylo více o něm, než o rozšiřování poselství. Rada byla naštvaná a během představení v roce 2017 byl doslova odvlečen z pódia a místo něj se objeví muž v bílé róbě, který se označí jako Papa Nihil.
Terzo
Nihil

Papa Nihil


Papa Nihil je... něco jiného. Avšak je to muž který nás obdařil písní "Mary On A Cross" a zaslouží si trochu úcty. Po odvedení Terza oznamuje že přebírá jeho místo dokud nenajdou vhodného nástupce, a že je čas na temné časy. V roce 2018 sestra Imperato informuje Papa Nihila, že je potřeba najít adekvátního leadra, protže jeho synové nedokázali dokončit jejich misi. A ano, všichni bratři Emeritusovi jsou jeho synové. Sestra Imperato navrhne Cardinala Copiu, který byl Nihilovou pravou ruko už roky, a řekne že vlastně nemá žádnou jinou možnost. Nihil se zdráha, protože Copia není členem pokrevní linie, ale nakonec povolí a vezme si jej pod svá křídla.

Cardinal Copia


S Copiem začíná čtvrtá éra "Prequelle". Je znám pro své baletní dovednosti, které jsme mohli vdět ve videoklipu "Rats". Cardilan se nakonec stane dalším Papa a teď je z něj Papa Emeritus IV neboli Popia. Je v čele projektu od roku 2018 až dodnes a vše jde hladce. Nazpíval album "Prequelle" a "Impera" a nedávno vyšlo nové album "Phantomime".
Popia