MONDSTADT


Mondstadt byl inspirován Německem a je to první země, do které dorazíte. Je to země svobody. Bohem je Barbatos-anemo archon.

Barbatos


Mondstadský bůh svoboby si říká Venti a živí se jako bard hraním na lyru v místní hospodě. Je přes 2600 let starý. Je to 5* postava. Ovládá anemo element a jeho zbraní je luk.

Další postavy z Mondstadtu:


Albedo


Je také známý pod jménem Kreideprinz a byl stvořen alchemistkou jménem Rhinedottir. Sám Albedo se také živí jako alchemita u Knights of Favonius (=strážci Mondstadtu) . Jeho životním cílem a součástí jeho výzkumu je pochopit svět, ve kterém žije. Albedo je 5* postava. Ovládá geo element a jeho zbraní je meč.

Amber


Amber je 4* postava, kterou dostanete zdarma. Pracuje u Knights of Favounius jako jezdec. Ovládá pyro element a její zbraní je luk.

Barbara


Barbara je jednou ze sester Church of Favounius (=mondstadtský kostel). Je to 4* postava, kterou lze získat zdarma pokud splníte A Long Shot quest v průběhu the Prologue Act III: Song of the Dragon and Freedom (=úkol, který je součástí vaší výpravy). Barbara je healer (=léčitel) a může se vám ve vašem týmu hodit. Ovládá hydro element a její zbraní je catalyst.

Bennett


Bennett je sirotek, kterého našel jeden dobrodruh ještě jako miminko a vzal ho do Mondstadtu. Bennett vyrůstal u Adventurers Guild (=skupina mondstadtských dobrodruhů). O Bennettovi se říká, že nosí smůlu a kvůli tomu ho několik lidí opustilo. Stejně jako Barbara je Bennett healer a 4* postava. Ovládá pyro element a jeho zbraní je meč.

Diluc


Diluc vlastní Dawn Winery (=vinárna). Lidé si ho v Mondstadtu váží. Dříve byl jedním z Knights of Favonius, dnes chrání Mondstadt po svém. Diluc je 5* postava. Ovládá pyro element a jeho zbraní je claymore.

Jean


Lidé ji znají pod přezdívkou Dandelion knight. Bez Jean by Mondstadt nebyl Mondstadt. Je to osoba, na kterou se lidé mohou spolehnout. Jean je úřadujícím velministrem Knights of Favonius. Je vždy zaneprázdněná zvládáním nepokojů ve městě a neúnavně pracuje, aby udržela Mondstadt v pořádku a bezpečí. Jean je 5* postava. Ovládá anemo element a její zbraní je meč.

Kaeya


Kaeya je kapitán kavalérie Knights of Favonius. Lidé v Mondstadtu si ho velmi váží. Je to 4* postava, kterou získáte zdarma, pokud splníte the Prologue, Act I: The Outlander Who Caught the Wind v průběhu Crash Course (=úkol, který je součástí vaší výpravy). Kaeya ovládá cryo element a jeho zbraníje meč.

Hlavní stránka