INAZUMA


Inazuma je inspirovaná Japonskem. Do této země vás vezme přes moře Beidou svojí lodí, jelikož není jiná možnost, jak se do Inazumy dostat. Inazuma je země věčnosti. Bohyní je zde Raiden Shogun-electro archon.

Raiden Shogun


Bohyně Inazumy si říká Baal a je bohyní věčnosti. Na rozdíl od Ventiho a Zhongliho stále vykonává povinnosti archona. Baal je ze všech bohů nejmladší-je jí 2000 let. Ovládá electro element a její zbraní je kopí.

Další postavy z Inazumy:


Arataki Itto


Itto je zakladatel a vůdce Arataki Gang. Je to 5* postava. Ovládá geo element a jeho zbraní je claymore.

Gorou


Gorou je odvážný a spolehlivý generál Watatsumi Army. Je to vůdce, jehož muži se na něj mohou vždy spolehnout a ve všem mu věřit. Gorou je 4* postava. Ovládá geo element a jeho zbraní je luk.

Kaedehara Kazuha


Kazuha je potulný samurai z kdysi slavného klanu Kaedehara Clan. Momentálně je Kazuha dočasným členem posádky The Crux (=posádka Beidou). Je to 5* postava. Ovládá anemo element a jeho zbraní je meč.

Kamisato Ayaka


Ayaka je dcera Kamisato Clan (=vysoce postavená rodina v Inazumě). Kamisato Ayato je její starší bratr. Ayaka je 5* postava. Ovládá cryo element a její zbraní je meč.

Kamisato Ayato


Ayato je současným šéfem Kamisato Clan a starší bratr Ayaky. Ayato má v Inazumě vysoké postavení. Je to 5* postava. Ovládá hydro element a jeho zbraní je meč.

Sangonomiya Kokomi


Kokomi je mladá božská kněžna Watatsumi Island a potomek Sangonomiya Clan. Nese těžké povinnosti v naději, že dá lidem na ostrově Watatsumi naděje a štěstí, po kterých touží. Kokomi je 5* postava. Ovládá hydro element a její zbraní je catalyst

Thoma


Thoma je původem z Mondstadtu. Momentálně se živí jako hospodyně Kamisato Clanu. Je to 4* postava. Ovládá pyro element a jeho zbraní je kopí.

Hlavní stránka